Yoga på ert event

Yogaevent.JPG
 

 

Krydda en aw, brunch, kompiskväll, möhippa, föreningsaktivitet eller familjedag med en yogaklass!

Gör er sociala tillställning eller event fulländat med en yogaklass. Klassens sker på land eller på SUP-brädor beroende på önskemål och längd anpassas efter behov. Ingen tidigare erfarenhet av yoga krävs!


Vi på Hästens Sängar har vid flera tillfällen samarbetat med Klara Öhlén, och haft morgonyoga i vårat showroom på Vasagatan. Klara har visat upp sin breda repertoar inom yoga, och inspirerat både deltagare, såväl som anställda - att fokusera mer på sitt eget välbefinnande. Vi kan varmt rekommendera Klara som sprider både kunskap, glädje och harmoni med sitt otroliga engagemang inom yogan.
— Victor Bogren, Butikschef Hästens Sängar
Vi bokade en timmes lugn yoga med Klara till vår tjejweekend. De flesta av oss var nybörjare och hade inte så stor kunskap om yoga, men efter den timmen så var alla sugna på att börja! Klara var väldigt bra på att läsa av gruppen och lägga det på en nivå som passade oss. Passet hjälpte inte bara mot stela leder utan gav även en välbehövlig avslappning och paus från vardagsstressen. Kan varmt rekommenderas!
— Johanna
Tack Klara för tips och bra övningar för oss ryttare i samband med Stålebo Ridklubbs årsmöte. Rygg och höfter fick vi veta behöver extra fokus och omsorg. Och faktum är att min rygg är så mycket bättre, både under och efter ridpasset, nu när jag tar hand om bindväven genom yinyoga – så härligt!
— SUZANNE, STÅLEBO RIDKLUBBS STYRELSE
 

Kontakta Klara angående eventyoga:

Vill du veta mer eller diskutera ett upplägg som passar er? Tveka inte att kontakta mig!

Fyll i formuläret nedan så återkommer jag inom kort. 

Namn *
Namn