Genomförda event

lunchyoga_taket.JPEG

Lunchyoga @ TaKeT + OGBG’s lunchbuffé

VAD

En mjukare fysisk yogaklass på TaKeT följt av OGBG’s omtyckt lunchbuffé.

VAR

TaKeT, Comfort Hotel Göteborg

tune_in_yoga_taket.JPEG

Tune In Yoga @ TaKeT

VAD

Vi yogade till live-DJ och skålade i bubbel efter klassen. DJ L.D.R stod för beatsen och med hjälp av andetaget, fysiska rörelser så landade vi i kroppen - TUNE IN

VAR

TaKeT, Comfort Hotel Göteborg

yoga_pa_taket.jpg

Frukostyoga @ TaKeT

vad

Klara Öhlén och TaKeT anordnade in till återkommande yogan under sommaren 2019! Magisk yoga med stans bästa utsikt! Dessutom bjöds det på frukostfika efter yogaklassen.

PLATS

TaKeT, Comfort Hotel Göteborg

Yoga_pa_garveriet.png

Yoga Breakfast Club

vad

En chans att börja söndagen på bästa sätt! En härlig yogaklass med Klara Öhlén som efterföljdes av Garveriets fantastiska frukost. Yogaformen varierade men varje yogaklass hade ett inspirerande tema som Klara återknöt till under frukosten. Återkommande VT- 19.

PLATS

Garveriet i Floda

TUNE IN YOGA.jpg

TUNE IN YOGA

VAD

Vi rundade av arbetsveckan med AW-YOGA till härliga beats signerade DJ’n Lars Daniel Rehn (LDR/Disco Noir). Klara bjöd på 2 timmars yoga som passar alla; lugna återhämtande positioner, flödande vinyasa, meditation såväl som andningsövningar och savasana. Det blev en perfekt stund där vi varvade ner från arbetsveckan och fyllde på med ny energi inför helgen! Detta event har genomförts flera gånger under 2018 samt 2019.

PLATS

Amandas Teater, Nordostpassagen 61b-c

SE EN VIDEO FRÅN ETT EVENT HÄR INTILL

Adventsyoga.jpeg

Adventsyoga @Hästens

VAD

Tillsammans med Hästens presenteras yoga flertalet gånger i Hästens butik i Göteborg. Kan yoga ge dig vila och återhämtning och vara ett komplement till din sömn? Under yogastunden utforskade vi det genom mjuka yogarörelser, avslappningsövningar, andningsövningar och meditation. Relax and restore!

Plats

Hästens butik, Vasagatan 60, Göteborg

Embrace Yoga på Taket.JPG

Embrace Yoga på Taket

vad

Klara Öhlén och TaKeT bjöd tillsammans in till yogaevent sommaren 2018! Magisk yoga med stans bästa utsikt - 70min yoga följt av brunch.

PLATS

TaKeT, Comfort Hotel Göteborg

Saltholmens Kaffestuga.JPG

Embrace Yoga på Saltholmens Kaffestuga

vad

Sommaren 2018 erbjöd Klara i samarbete med Saltholmens Kaffestuga utomhusyoga i Saltholmsparken. 

Härlig uppvaknande morgonyoga erbjöds återkommande under sommaren med möjlighet att avnjuta Kaffestugans goda frukost efter yogan.

plats

Saltholmens Kaffestuga, Saltholmsgatan 60 (bredvid spårvagnshållplatsen "Saltholmen")