SUP-Yoga

 
SUP-yoga
 

Upplev magin vatten skapar

Att använda en stand up paddle board (SUP) som en flytande yogamatta ger en annan dimension till yogapraktiken än den traditionella yogan på land. Fysiskt sett måste små muskler i kroppen, som kanske inte alltid får jobba i den landburna praktiken, aktiveras för att bibehålla balans. Dessutom innebär utövande av SUP-yoga en kontakt med elementet vatten och naturen. Vatten har en läkande och helande effekt samtidigt som SUP-yoga bjuder in till lekfullhet. Många deltagare upplever en känsla av lugn och närvaro när de praktiserar yoga på en SUP-bräda och savasana på brädan görs inte rättvisa genom en beskrivning, det måste upplevas. 

Kolla in platserna där jag erbjuder SUP-yoga nedan och har du några frågor eller funderingar tveka inte att höra av dig till mig genom att fylla i formuläret nedan.

 
 

SUP-Yoga på Tjörn

GPTempDownload 26.jpg

Tillsammans med Kajaktiv Tjörn kan jag stolt presentera ett antal event i SUP-yoga sommaren 2019.  

Upplev vattnet, värmen från solen och lugnet inom dig med SUP-yoga! Känslan av kraft och lugn håller i sig långt efter att du är tillbaka på land. 

Ingen erfarenhet av paddling eller yoga krävs. Vi lär dig grunderna i SUP-paddling och njuter av att yoga på brädan. Ta chansen att uppleva SUP-yoga i vackra Bohuslän!

DATUM OCH TID

Söndag 30 juni kl. 11-14

Onsdag 3 juli kl. 11-14

Onsdag 10 juli kl. 11-14

Söndag 14 juli kl. 11-14

Onsdag 17 juli kl. 11-14

Onsdag 24 juli kl. 11-14

INVESTERING

895kr per person/tillfälle

BOKNING

Sker på Kajaktivs hemsida - gå till bokning och klicka vidare till kurser/courses och välj SUP-yoga course. För att komma till bokning klicka här

Mer info

Klicka här

SUP-Yoga i Göteborg

IMG_1200.JPG

Vill du paddla eller SUP-yoga tillsammans din familj, dina vänner eller kollegor? Vi erbjuder event på förfrågan.

Vill du ha mer info eller boka kontakta mig genom att fylla i kontaktformuläret nedan!


Kontakta Klara angående SUP-Yoga:

Namn *
Namn