SUP-Yoga

 
SUP-yoga
 

Upplev magin vatten skapar

Att använda en stand up paddle board (SUP) som en flytande yogamatta ger en annan dimension till yogapraktiken än den traditionella yogan på land. Fysiskt sett måste små muskler i kroppen, som kanske inte alltid får jobba i den landburna praktiken, aktiveras för att bibehålla balans. Dessutom innebär utövande av SUP-yoga en kontakt med elementet vatten och naturen. Vatten har en läkande och helande effekt samtidigt som SUP-yoga bjuder in till lekfullhet. Många deltagare upplever en känsla av lugn och närvaro när de praktiserar yoga på en SUP-bräda och savasana på brädan görs inte rättvisa genom en beskrivning, det måste upplevas. 

Kolla in platserna där jag erbjuder SUP-yoga nedan och har du några frågor eller funderingar tveka inte att höra av dig till mig genom att fylla i formuläret nedan.

 
 

SUP-yoga i Göteborg

sup_yoga.JPG

Vill du paddla eller SUP-yoga tillsammans din familj, dina vänner eller kollegor? Jag erbjuder event på förfrågan i Göteborg med omnejd. Kanske har du en bra plats vid ditt sommarhus eller så väljer jag en passande plats.

Upplev vattnet, värmen från solen och lugnet inom dig med SUP-yoga! Känslan av kraft och lugn håller i sig långt efter att du är tillbaka på land. 

Ingen erfarenhet av paddling eller yoga krävs. Vi lär dig grunderna i SUP-paddling och njuter av att yoga på brädan.

Vill du ha mer info eller boka kontakta mig genom att fylla i kontaktformuläret nedan.

SUP-paddling i Göteborg

paddla_sup.jpg

Är du nyfiken på SUP-paddling eller vill slipa på tekniken?

Jag erbjuder kurser för mindre grupper i Göteborg med omnejd. Kanske har du en bra plats vid ditt sommarhus eller så väljer jag en passande plats.

Ingen erfarenhet av paddling krävs!

Vill du ha mer info eller boka kontakta mig genom att fylla i kontaktformuläret nedan.

SUP-yoga på Tjörn

standuppaddle.jpg

Tillsammans med Kajaktiv Tjörn kan jag presentera ett antal event i SUP-yoga sommaren 2019.  

Ingen erfarenhet av paddling eller yoga krävs. Vi lär dig grunderna i SUP-paddling och njuter av att yoga på brädan. Ta chansen att uppleva SUP-yoga i vackra Bohuslän!

Kurser arrangeras på förfrågan, fyll i kontaktformuläret nedan för att boka.


En fantastisk upplevelse som gav mersmak! Jag hade inte testat SUP-bräda tidigare, men det gick enkelt och var superkul att paddla. Solvarma klippor och stilla vågskvalp var också den perfekta miljön för yoga. Underbart!
— Jennie
I en mysig vik på Tjörn fick jag ett väldigt härligt SUP-yoga pass av Klara. Det är underbart att komma så nära naturen och speciellt havet. Jag gillade kombinationen av yoga och paddling och jag åkte därifrån med lusten att testa igen. Jag rekommenderar varmt att testa! Passar både nybörjare som erfarna.
— Johanna
I’m still high about the feeling of doing asana practice on a SUP. It’s magical! Klara is a wonderful SUP yoga teacher, knowing everything about safety, yoga and how to have fun out there!
— Jenny

Kontakta Klara angående SUP-Yoga:

Namn *
Namn