Embrace Yoga - din mobila yogastudio

embrace.jpg

 

Embrace Yoga grundades av Klara Öhlén i syfte att erbjuda yoga till en bredare målgrupp, utanför traditionella yogastudios och gym. Verksamheten är sprungen ur idén att yoga inte behöver vara på ett visst sätt eller utföras på en viss plats. Vi tycker att yoga ska vara enkelt, tillgängligt och roligt! Embrace Yoga arbetar utifrån principen ”din mobila yogastudio – vi tar yogan till dig”. Det kan innebära företagsyoga på er arbetsplats eller privatundervisning på annan plats.

Vi sätter även samman event som vi själva skulle vilja gå på, t.ex. rooftopyoga med stans bästa utsikt, utomhusyoga till salta vindar eller yoga på SUP-brädan. Yoga kan översättas till ”förening”, för oss står det för att vi alla är en gemenskap. Genom våra event vill vi erbjuda upplevelser, dit du kan komma själv eller tillsammans med andra – för att vara en del av gemenskapen. 

Välkomna och hoppas vi ses på mattan eller SUP-brädan!

/Klara Öhlén