En annorlunda typ av AW - TUNE IN YOGA med Klara och DJ

Embrace Yoga & Beat

Fredagen den 5 oktober fick vi äntligen realisera ett koncept som jag länge haft i tankarna - AW-yoga med DJ.

AW:n bestod av 2h yoga innehållande lugna yinpositioner, flödande vinyasa, meditation såväl som andningsövningar och såklart savasana. Och det var ju inte “bara” yoga, utan det var yoga till DJ Lars Daniel Rehns härliga beats! Daniel blandar deep house, elektronisk musik och ljud från naturen m.m. på ett unikt sätt som gör att musiken verkligen går “hela vägen in” och blir ett verktyg för att landa i kroppen - TUNE IN - i kombination med yogan blir det en unik upplevelse. Med under kvällen var både vana yogis och deltagare som var helt nya till yoga. Första eventet gick vid namnet Embrace Yoga & Beat men framöver väljer vi att kalla det TUNE IN YOGA eftersom det beskriver upplevelsen bättre.

En deltagare beskriver upplevelsen såhär:

“Ett perfekt avslut på en stressig arbetsvecka och en lugn start på helgen! Både kropp och sinne tackar för detta event :)” Linda

Yoga i stillhet och tystnad ska inte föraktas - det finns så mycket välgörande i det. Men är du intresserad av att låta musiken ge ytterligare en dimension till din praktik kanske detta är något för dig? Perfekt ta med kompisen eller kollegan på.

Vi kommer köra eventet en gång till i höst. Nästa datum blir 16 november. Mer info finns här.

Vill du spana in musiken för att få en känsla av vad som spelas kan du kolla in min sida här, där jag publicerar musiken från yogaeventen.

Hoppas vi ses den 16 november!

/Klara