Gör du en halvårsutvärdering?

utvardera_mal_halvarsavstamning.jpg

Vi har passerat midsommar och om några dagar har halva året gått. Det är en perfekt tid att utvärdera. Jag brukar göra en större utvärdering vid varje årsskifte men såhär efter halva tiden är en utmärkt tid att göra en check-in med mig själv. En halvårsutvärdering kan vara en check-in som bekräftar att jag är på rätt väg eller uppmärksammar mig på något som har möjligheten att föra mig in i den riktningen jag önskar.

Jag brukar ställa mig frågor som: är jag på den vägen jag önskade vid årsskiftet? Vill jag göra kompletteringar i min plan? Vad är jag nöjd med? Behöver jag göra något för att hålla mig till/stärka min plan?

Gjorde du ingen årsavstämning vid nyår testa att besvara frågorna: vad är jag nöjd med? Vad vill jag ha mer av? Vad vill jag släppa taget om?

Låt mig veta hur det går för dig!

/Klara

Vill du ha senaste nytt vad gäller inspiration och info om nya event och samarbeten? Anmäl dig till mitt nyhetsbrev. Du hittar ett formulär för anmälan längre ner på denna sida.