Nu finns min yoga även online

onlineyoga.JPEG

“Körde ett av dina pass från youtube imorse, magisk start :) Extra magiskt då jag har fått äran att yoga för dig IRL i sommar, gav en extra touch av magi till det hela :)” - Marie

Onlineyoga är ytterligare ett sätt för mig att dela med mig av min yoga på. Jag tror att tanken slog mig för ungefär ett år sedan, att jag vill kunna erbjuda yoga på fler sätt och kunna göra det mer utifrån er deltagares villkor.  Jag vet hur svårt det kan vara att få in en yogaklass i ett redan fullspäckat schema, även om viljan finns där är det inte alltid lätt. Jag tycker att yoga ska vara något lättillgängligt som på ett enkelt sätt ska kunna bli en del av vardagen. Som jag sagt så många gånger innan, all yoga som blir av är bra yoga, oavsett när den blir av eller dess längd. Jag själv hittade rutin på min yogapraktik när jag reste och var på platser där det inte fanns yogastudios. Jag minns att jag hade några onlineklasser med Rachel Brathen, Yoga Girl, i min ipad som jag yogade till när jag bodde och jobbade på en strand i norra Nicaragua. Att bli guidad var viktigt för mig då och de där klasserna gav mig så mycket. Numera händer det att jag slår på en onlineyogaklass då och då när jag känner att jag behöver det.  

På min youtubekanal hittar ni yogaklasser av olika karaktärer. Där finns fysiska yogaklasser i form av flow, lugna restorative- och yinklasser, meditationer, klasser om 30 min eller längre, kortare sekvenser om ca 10 min lika väl som kontorsyoga som du kan göra på jobbet. 

Tack för all den fina respons jag fått på klasserna som finns på min youtubekanal! Er input är guld värd. Tveka inte att höra av dig till mig om du har respons eller önskemål. Jag hoppas vi ”ses” online eller på mattan framöver!

Du hittar min onlineyoga här.

/Klara