Embrace Yoga blir Klara Öhlén - nu även visuellt

Klara_ohlen.png

Embrace Yoga grundades år 2017 av mig, Klara Öhlén, i syfte att erbjuda yoga till en bredare målgrupp, utanför traditionella yogastudios och gym. Verksamheten är sprungen ur idén att yoga inte behöver vara på ett visst sätt eller utföras på en viss plats. Jag tycker att yoga ska vara enkelt, tillgängligt och roligt! Jag bor i Göteborg men reser även för uppdrag.

Grunden i det jag gör är det samma som det var 2017 och jag älskar namnet Embrace Yoga, det jag tycker det står för och betyder för mig. Men jag har landat i att det som jag erbjuder i min verksamhet är en spegling av mig. De event jag skapar med fantastiska samarbetspartners är event jag själv skulle vilja delta på, de yogaklasser jag håller är en spegling av min praktik (även om de givetvis är anpassade till den specifika gruppen), de workshops jag skapar har alla en koppling till min resa. Jag delar det som betyder mycket för mig, det som hjälper mig och hoppas och tror att de som resonerar med det kommer dras till och hitta det. 

Därför känns det mer naturligt för mig att låta min verksamhet gå under mitt egna namn. Men eftersom verksamheten i huvuddrag är densamma så driver jag fortfarande en mobil yogastudio – jag tar yogan till dig. 

Så vad är alla de ben som finns med i min verksamhet just nu?

-       Jag håller i yogaevent i egen regi och med samarbetspartners

-       Jag reser runt i Sverige för att undervisa workshops på yogastudios

-       Jag undervisar företagsyoga, både på plats hos företag samt virtuellt

-       Jag föreläser på temat hälsa och välmående

-       Jag har en yotubekanal samt undervisar virtuell personlig yoga

-       Jag undervisar SUP-yoga och SUP-paddling

-       Jag håller i retreats 

-       Jag undervisar på yogastudios i Göteborg (Yogayama, Hagabadet samt Sankt Jörgen Park)

Jag brinner för det jag jobbar med och lägger in mycket hjärta och själ i allt jag gör. Jag är exalterad över framtiden och det ska bli så kul att se var verksamheten kommer att vara om 1, 2 och 5 år. Time will tell :)

Har du deltagit eller vill du delta på något av det jag faciliteterat, kommentera gärna nedan vad. Jag vill gärna höra från er! Jag hoppas vi ses i något sammanhang framöver!

Må gott,

Klara 

Vill du ha inspiration från mig direkt i din mailkorg varje månad? Jag delar med mig av det som inspirerar mig just nu och ger info om nya event och samarbeten. Anmäl dig till mitt nyhetsbrev. Du hittar ett formulär för anmälan längre ner på denna sida.