4 nycklar till välmående

Hösten närmar sig och det kan ses lite som en nystart, om man så önskar. Därför vill jag passa på att dela med mig av en inspelning av en föreläsning jag höll på Garveriet i Floda härom året. Det är en inspelning som var menad för mig jag insåg att varför delar jag den inte med er?! Den är 20 minuter lång och temat är hälsa och välmående - Från jurist till yogalärare - Klaras nycklar till mer välmående - Klicka här för att komma till föreläsningen. 

Om du lyssnar på föreläsningen är jag jättenyfiken på att höra vad det skapade för reflektioner hos dig, kommentera gärna nedan :)

Min resa för att skapa välmående har inte slutat och kommer inte att sluta, det är en pågående resa. Ibland kan det kännas frustrerande att saker och ting inte är konstant, men å andra sidan är det kanske det som är tjusningen med livet?

Jag vill fortsätta dela min verktyg med er, verktyg som är gamla godingar och verktyg som är nyupptäckta. Detta gör jag bland annat i min onlineyogakurs Embrace Yoga som innehåller yoga och självreflektion är tillbaka i höst. I kursen kommer vi att beröra och utforska delar av det jag pratar om i föreläsningen: vad behöver vi, hur kan vi ta hand om oss själva så att vi ger oss förutsättningar till att må bra. 

Embrace Yoga är en 5+1-veckors yogakurs online med yoga och självreflektion. I kursen delar jag yoga och självreflektion, vilket är två tekniker som jag använder mig av regelbundet, de är basen i min self-care-practice. För mig är det mina ankare i livet, verktyg som hjälper mig att stanna upp och reflektera över min livssituation, lära känna mig själv och kort och gott må bättre!  Kursen startar 6 oktober, anmäl senast 29 september, Är du sugen kan du läsa mer genom att scrolla ner eller klicka här.

I min shop hittar du även två stycken onlineworkshops som går på samma tema som föreläsningen ovan, men i workshopparna så jobbar vi såklart även praktiskt. Du hittar dem här och här

Jag önskar dig en fin början på hösten!

/Klara

 

 

Vill du ha inspiration från mig direkt i din mailkorg varje månad? Jag delar med mig av det som inspirerar mig just nu och ger info om nya event och samarbeten. Anmäl dig till mitt nyhetsbrev. Du hittar ett formulär för anmälan längre ner på denna sida.

Klara ÖhlénComment